Begeleiding bij levensoriëntatie

voor jongvolwassenen die zoekende zijn

Ervaringen van cliënten

‘’Jeroen liet mij inzien dat hulp vragen helemaal niet iets is om je voor te schamen. Hij heeft mij patronen helpen herkennen die ervoor zorgde dat ik mezelf niet kon en durfde te zijn. Hij heeft mij handvatten gegeven en mij geholpen weer te ontdekken wat ik zelf wil en waar ik heen wil. Jeroen is een heel prettig persoon, heel oprecht en eerlijk. Hij luistert en hoort wat je zegt. Ieder gesprek merkte ik aan alles dat hij er is om te helpen. Hij heeft mij geholpen door een hele moeilijke periode/situatie.”

Jessica (12 mei 2018)

 

‘’Runningtherapie met Jeroen kwam voor mij eigenlijk precies op het juiste moment. Ik zat al een paar maanden thuis en mijn herstel verliep wat moeizaam. Ik liep wel al langere tijd bij een psycholoog, maar ik bleef op zoek naar iets wat me weer een stapje verder kon brengen.

Doordat Jeroen samenwerkt met een fysiotherapeut, werd er een trainingsschema samengesteld dat precies bij mij paste. In het begin vond ik drie keer in de week lopen best intensief, maar ik merkte wel dat het steeds beter ging. Ik had echt niet altijd zin om te gaan, maar na het lopen voelde ik me altijd beter.

Als je een burn-out hebt, heb je zo veel onrust in je lijf. En juist door fysiek te bewegen, ontstaat er een soort kalmte. Ik hoefde niet te piekeren over wat ik moest doen, want ik deed al wat: lopen!

De begeleiding van Jeroen heb ik als professioneel en informeel ervaren. Het lukte hem vaak  om mij te motiveren om door te zetten. Tijdens het lopen was er ook voldoende ruimte voor gesprekken en ben ik meer dan eens tot nieuwe inzichten gekomen. Hij heeft mij fysiek en mentaal weer in beweging gekregen!”

Mandy (14 maart 2018) over cursus runningtherapie

 

‘’Bij Jeroen voelde ik mij gehoord en gezien. Door zijn vriendelijke persoonlijkheid voelde ik me snel op zijn gemak. Dankzij zijn oprechte interesse en zijn inzichtgevende vragen, heb ik mijzelf een stukje beter mogen leren kennen.”

Shadée (1 november 2017)

 

‘’De gesprekken met Jeroen hebben me veel inzicht gegeven in mijn leven. Het was een ontdekkingsreis. Dankzij zijn vriendelijke en oprecht geïnteresseerde begeleiding heb ik handvatten gekregen om te kunnen werken aan zaken die voor mij belangrijk zijn.’’

Anoniem (22 april 2017)

 

‘’Ik ben bij Jeroen geweest, omdat ik na het afronden van mijn studie geen idee had welke kant ik op moest met mijn leven. Ik had een best brede studie gevolgd en na het afstuderen vond ik het moeilijk om keuzes te maken. Wat ik erg goed vond is dat Jeroen oprecht geïnteresseerd is. Ook luistert hij goed en ik voelde me op mijn gemak bij hem. Het psychologisch sparren met hem werkte verfrissend voor mij en heeft me geholpen in het krijgen van nieuwe perspectieven en het maken van keuzes.’’

Anoniem (4 april 2017)